Weblapkészítés

A mai üzleti piacon nem tud minden cég megengedni magának egy esetenként több száz ezer forintos megjelenést. Egyik lehetőség, hogy önmaguk elkezdenek kidolgozni egy saját oldalt, de ez rengeteg végigidegeskedett munkaórát, és koránt sem biztos végkifejletet jelent. A másik lehetőséget kínáljuk fel Önnek is, hogy cége a megfelelő külsővel és belsővel rendelkezzen a világhálón, és partnerei elismerő tekintete mellett Önnek egy könnyen kezelhető rendszere legyen. Minimális szövegszerkesztési ismeretek szükségesek kizárólag!

Az elkészült oldalakra garanciát vállalunk, és lehetőség van eseti, vagy átalánydíjas karbantartási szerződések megkötésére is!

Hogy hol lehet a Joomla! rendszert használni? Néhány példa:

  • Céges weblap, honlap vagy portálrendszer
  • Online áruház, webáruház, webshop
  • Kisebb-nagyobb üzleti weboldal-rendszer
  • Non-profit vagy szervezeti honlap
  • Kormányzati, önkormányzati oldalak
  • Hírdető, apróhirdető rendszerek
  • Iskolák, templomok weboldalai
  • Személyes, privát honlap, weblap
  • Közösség alapú rendszerek, portálok

 

Ezen kívűl minden olyan területen fel lehet használni, ahol a webes megjelenés és a szerkeszthetőség fontos szempont.

Weblap-ajánlataink

Bemutatkozó oldal elkészítése

Ezt azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára nem a mindennapi frissítés fontos. Ritkán kell az oldalhoz nyúlni, mert akár csak a cég bemutatkozását tartják fontosnak megjeleníteni.

 

Joomla motor frissítése

Ha sokszor feltörik, probléma van az oldal motorjával, folyamatosan jelzéseket kap a tárhely szolgáltatójától? Lassan töltődik be az oldal? Ideje frissíteni! Keressen, kedvező áron elvégezzük!

 

Egyszerű dinamikus oldal készítése

Ezt azoknak a megrendelőinknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy minden nap tudják frissíteni oldaluk szöveges/képes részeit, esetlegesen fórum elhelyezése is megoldható.

 

Interakív oldal elkészítése

Ezt azoknak a megrendelőinknek javasoljuk, akik számára fontos, hogy akár minden nap frissíteni tudják oldalukat, mivel az internet a piac számukra. Itt a legfontosabb a kulcsszavak kitalálása. Ezután építhetjük köré a kívánt oldalt.
Ezt a megjelenítési formát javasoljuk olyan cégeknek, akik a termékeiket el kívánják adni az Internet segítségével, vagy termékeikről folyton változó leírást kívánnak megjeleníteni. Az oldal felépítése minden esetben egy személyes konzultációval kell, hogy kezdődjön, ahol rögzítjük a megrendelő kívánságait, és az elképzeléseit. Az oldalhoz telepítünk közösségi modulokat is, így akár a facebook-os regisztráció nyújtotta előnyöket is ki tudja használni.

 

Céges arculat kialakítása

A céges arculat magába foglalja a cég weblapjának kialakítását, logókészítést, névjegykártya-tervet és a céges papír kialakítását.

 

Referenciák

© 2019 - Admincomp Webdesign Iroda Bt.

Please publish modules in offcanvas position.